Dodon, vizitat din nou de ambasadorul american, Dereck J. Hogan

by D M
Distribuiti mai departe...

Șeful statului, Igor Dodon a fost vizitat din nou de ambasadorul american, Dereck J. Hogan. Cel mai curând discuțiile se înscrie în contextul politic tensionat, în condițiile în care Parlamentul va examina mâine moțiunea de cenzură înaintată de socialiști Guvernului Sandu. 

Dodon scrie într-o postare pe Facebook: „Am discutat diverse chestiuni cu privire la consolidarea dialogului strategic dintre țările noastre, subliniind importanța aprofundării în continuare a relațiilor comercial-economice, realizării proiectelor în domeniul umanitar, educațional și în alte domenii„.

Tot astăzi, Dodon a discutat cu ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Oleg Vasnețov. El spune că întâlnirea a fost una de lucru, iar discuțiile s-au axat pe probleme ce țin de relațiile comerciale, economice, culturale și umanitare între țările noastre. 

Amintim  că săptămâna trecut, atunci când socialiștii au anunțat că înaintează moțiune de cenzură guvernului condus de Maia Sandu, Igor Dodon a avut o întâlnire cu toți ambasadorii străini acreditați la Chișinău. Primii însă l-au vizitat cei ai SUA și UE.  


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.