/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Dodon s-a întâlnit din nou cu ambasadorii Rusiei și SUA, înainte de tentativa de a da jos Guvernul

missing
11 noiembrie 2019, ora 18:09

Șeful statului Igor Dodon s-a întâlnit astăzi din nou cu ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan și cu cel al Rusiei, Oleg Vașnițov, deși a avut întâlniri cu diplomații la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit unui comunicat emis de Președinție, Dodon a discutat cu Hogan diverse întrebări  ce țin de dialogul strategic dintre SUA și R. Moldova și s-au axat pe necesitatea continuării cooperării economice, realizarea proiectelor umanitare și cele din domeniul educației.

„Igor Dodon le-a mulțumit partenerilor americani pentru sprijinul constant și plenar oferit Republicii Moldova pe dimensiunea democratizării, implementării reformelor și funcționării instituțiilor statului de drept”, se spune în comunciat.

Cu ambasadorul Rusiei, Igor Dodon a vorbit tot despre cooperarea din domeniul economic, dar și despre proiectele umanitare și culturale.

Oleg Vașnețov a apreciat desfășurarea forumului investițional care a avut loc la Comrat, la care au participat și întreprinderi rusești.

Pe 7 noiembrie, Igor Dodon s-a întâlnit cu șefii misiunilor diplomatice și ai organizațiilor internaționale, acreditate în Republica Moldova și a făcut „un schimb de opinii privind situația în politica internă a Republicii Moldova, menționând riscurile legate de activitatea actualului Guvern și perspectivele funcționării ulterioare a majorității parlamentare”.

Dodon, după discuțiile cu ambasadorii: „Am menționat riscurile legate de activitatea Guvernului și perspectivele majorității parlamentare”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram