/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Start procesului de verificare a calității bd. Ștefan cel Mare. Un tractor face freza în asfalt

missing
11 noiembrie 2019, ora 22:20

Câțiva muncitori au dat start în această seară procesului de verificare a calității asfaltului, turnat acum doi ani pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Un tractor a făcut primele freze în asfalt pentru a putea fi prelevate probe. Lucrările au loc noaptea, pentru a nu încurca prea mult traficul rutier în centrul Chișinăului.

Șeful Direcției Transport a Primăriei, Adrian Boldurescu, a declarat astăzi că experții vor preleva probe din asfalt din cel puțin 14 locuri diferite, care vor fi ulterior transmise pentru expertiză. Mostrele colectate vor fi supuse inclusiv unor procese de îngheț – dezgheț, care ar putea dura până la 60 de zile.

Boldurescu s-a arătat indignat de faptul că, după doi ani de la reparația capitală, pe bulevardul Ștefan cel Mare au apărut mai multe denivelări și s-a surpat asfaltul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram