/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Apelul disperat al unei tinere din Chișinău. Spune că fratele ei a ieșit din casă acum trei zile și i-a dispărut urma

missing
10 noiembrie 2019, ora 14:59

O tânără din Chișinău îl caută cu disperare pe fratele ei, un băiat de 21 de ani, care ar fi ieșit din casă acum trei zile și de atunci i s-a pierdut urma. Tânărul s-ar fi pornit la ore, dar nu a mai ajuns. Familia acestuia a alertat și poliția, dar deocamdată nu are vreun rezultat.

Băiatul se numește Alexandru Kondratiev și locuia la Botanica. Sora acestuia spune că el obișnuia să iasă în Parcul Valea Trandafirilor să se plimbe cu bicicleta. Membrii familiei i-au întrebat pe tinerii cu care acesta comunica, dar nimeni nu știe unde a plecat băiatul.

Tânărul are circa înălțimea de circa 1,80 m, constituție sportivă, ar fi îmbrăcat într-o geacă de culoare deschisă, în blugi și adidași mov.

Când a ieșit din casă ultima oară, acesta și-a lăsat telefonul, dar a luat cu el pașaportul și buletinul de identitate.

Sora acestuia zice că poliția a verificat gările și autogările din oraș și deocamdată nu sunt informații precum că acesta a părăsit orașul/țara.

Tânăra îi roagă pe cei care l-au văzut poate pe fratele ei să anunțe părinții acestuia la numărul de telefon: 0691 45 998 (Veaceslav).

De asemenea, puteți suna la poliție la 112, dacă aveți informații despre tânărul care este căutat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram