/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tânărul care dispăruse acum trei zile și familia îl căuta cu disperare a trecut azi frontiera într-un automobil înmatriculat în Rusia

missing
10 noiembrie 2019, ora 19:40

Tânărul de 21 de ani, căutat cu disperare de către membrii familiei, după ce a plecat de acasă acum trei zile și nu s-a mai întors, a traversat azi frontiera Republicii Moldova cu Ucraina într-un automobil cu numere de înmatriculare ale Federației Ruse, susține șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi. 

Băiatul a trecut frontiera azi, la către ora 13.

„Am informat familia tânărului, ca este în viață pentru a nu se îngrijora. Totodată, am sesizat Inspectoratul General al Poliției și Inspectoratul Național de Investigații pentru a întreprinde acțiunile de rigoare conform competenței”, a comentat Rosian Vasiloi cazul.

Astăzi, într-un grup de pe rețelele de socializare, sora băiatului a scris un mesaj în care cerea ajutorul oamenilor care poate l-au văzut în ultimele trei zile pe fratele ei, care plecase pe 7 noiembrie la ore și nu se mai întorsese acasă. Tânăra spunea că fratele și-a lăsat telefonul acasă, în schimb și-a luat actele de identitate, inclusiv pașaportul și presupunea că acesta ar fi planificat să plece din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram