Noi detalii despre accidentul cu implicarea unui troleibuz și a două mașini: Unul dintre șoferi a fost transportat la spital

Noi detalii despre accidentul rutier cu implicarea unui troleibuz, care s-a produs ieri noapte, în preajma sensului giratoriu de pe strada Petricani, intersecţie cu Mihai Viteazul. Șoferul SUV-ului, în vârstă de 36 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar poliția a inițiat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cine a fost vinovatul.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere a DP. Polițiștii au stabilit că în accident a fost implicat un troleibuz cu nr.29, șoferul căruia este un bărbat în vârstă de 27 de ani, un audi, condus de un bărbat de 36 de ani, precum și un BMW, condus de o femeie în vârstă de 35 de ani.

Cele trei unități de transport se deplasau în aceeași direcție, când unul dintre conducători ar fi schimbat direcția de deplasare. În urma impactului, suv-ul a fost proiectat într-un stâlp. Șoferul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru a se stabili toate circumstanțele și cine se face vinovat de producerea accidentului.


Pub