Real Madrid a găsit soluția pentru a-l lua pe Pogba de Manchester United. Cine este fotbalistul oferit în schimb

Real Madrid nu renunță la dorința de a-l aduce pe Paul Pogba. După ce l-au ratat în vară, madrilenii au găsit acum soluția perfectă. Îl oferă la schimb pe James Rodriguez celor de la Manchester United, scrie Digisport.ro.

Foto: digisport.ro

Informația a fost dezvăluită de publicația El Desmarque, care susține că tranzacția s-ar putea face în ianuarie. James Rodriguez a revent la Real Madrid în vară, după un împrumut de doi ani la Bayern Munchen, însă columbianul încă nu-și găsește locul la echipă. A jucat 422 de minute în meciurile oficiale, a marcat un gol și a dat o pasă decisivă, însă Zidane în preferă în continuare pe Isco la mijlocul terenului.

Între timp, columbianul s-a accidentat și este de așteptat să aibă mult de muncă la revenire, pentru a intra în grațiile antrenorului. Astfel, potrivit sursei citate, președintele madrilenilor, Florentino Perez, a ajuns la un acord cu agentul jucătorului, puternicul Jorge Mendes, cel care îl impresariază și pe Cristiano Ronaldo, iar aceasta ar fi varianta cea mai plauzibilă.

Paul Pogba a fost lovit de ghinion în acest sezon, ratând aproape jumătate dintre meciuri, din cauza unei accidentări. Mijlocașul francez a jucat doar în 6 meciuri oficiale. Cu toate acestea, spaniolii nu renunță la aducerea sa, mai ales că Zidane a cerut insistent conducerii să-l transfere, dar suma cerută de United a fost considerată de neacceptat.

Acum, pe lângă faptul că îl oferă pe James la schimb, Realul va plăti și o diferență de bani.

Real Madrid are și o variantă de rezervă dacă schimbul James - Pogba pică: Eriksen

Real Madrid nu mai vrea să rateze ținte importante pe piața transferurilor și și-a pregătit încă de pe acum varianta de rezervă, în persoana lui Christian Eriksen. Și danezul a fost pe lista madrilenilor în vară, mai ales după ce și-a exprimat dorința unei schimbări. Nu a primit nicio ofertă concretă și a ales să rămână la Tottenham, însă englezii l-ar putea pierde gratis la vară, când îi expiră contractul. Pentru a evita acest lucru, Spurs trebuie să-l vândă în iarnă, însă vor trebui să îl accepte pe James Rodriguez de la Real.

A treia variantă, însă mai greu de crezut că se realizează, ar fi ca James să ajungă la Wolverhampton. Asta doar dacă Ruben Neves e cumpărat de madrileni. Portughezul a tras echipa după el din momentul promovării, iar agentul său este același Jorge Mendes.

Sursa: Digisport.ro.


Pub