Vino la cel mai frumos concert al toamnei și dăruiește copiilor din internate șansa la o copilărie adevărată

Gala Generozității va avea loc la Palatul Republicii, pe 17 noiembrie 2019, începând cu ora 17:00. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente, de implicare socială din Moldova, al organizației CCF Moldova și fundației Hope and Homes for Children UK, organizat în sprijinul copiilor vulnerabili din țară.

Foto: Gala Generozității

Bilete la Gala Generozității 2019 pot fi cummpărate aici https://iticket.md/event/ticket/gala-generozitatii-2019

Gala Generozității este un eveniment cultural major, deja consacrat, al organizației CCF/HHC Moldova, susținut în beneficiul copiilor și familiilor vulnerabile din programele organizației.

Gala o aduce, pentru al șaselea an la rând, pe renumita soprană – Valentina Nafornița. Organizatorii susțin că Valentina este mai mult decât un invitat special, este parte a tuturor etapelor de pregătire a întregului spectacol. Așadar se anunță un nou concert excepțional cu duete armonioase și spectaculoase. O seară în care muzica și caritatea se întâlnesc în numele speranței, pentru a schimba destinul celor aproape 1.000 de copii care se mai află încă în instituții, dar și alte sute care în fiecare zi ar fi urmăriți de pericolul separării de familie.

Pe scena Palatului Republicii vor urca: “Brio Sonores” - trupa care a cucerit nu doar publicul local, dar și cel internațional, corul de copii “Bravissimo” din România, acompaniat de talentații tineri de la Moldovan National Youth Orchestra, pentru prima data alături de, compozitorul și dirijorul român, Daniel Jinga.

Gazdele serii vor fi actrița Dana Ciobanu, susținătoare CCF/HHC Moldova, și jurnalistul Gabi Marcu.


Pub