(video) „Satul arde, dar baba se piaptănă”. Tauber invită deputații la Hramul Orheiului

La finalizarea ședinței Legislativului, în cadrul căreia Maia Sandu a prezentat proiectul privind modificările la Legea Procuraturii, iar Partidul Socialiștilor a înaintat moțiune de cenzură, deputata partidului „ȘOR” a invitat toți deputații la Hramul orașului Orhei.

„Stimați colegi, astăzi în familia noastră, a partidului „ȘOR”, este o mare sărbătoare. Atăzi sărbătorim Hramul Orașului Orhei. Astăzi orașul împlinește 465 de ani și vă invităm cu mare drag la evenimentul organizat cu ocazia dată. Avem un program special și dacă dumneavoastră aveți posibilitatea, întradevăr o să fim bucuroși să vă vedem în orașul Orhei”, a declarat deputata în plenul Parlamentului.

UNIMEDIA amintește că astăzi, la ședința Parlamentului din 8 noiembrie, imediat după discursul prim-ministrei Maia Sandu, socialistul Vasile Bolea a prezentat proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului.

De asemenea, menționăm că în aceste clipe, în fața Parlamentului are loc un miting în sprijinul Guvernului Maia Sandu. Câțiva deputați ai Blocului ACUM au ieșit să discute cu mulțimea.


Pub