/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Polițistul care l-a arestat pe fiul lui ”El Chapo”, executat cu peste 150 de focuri de armă

missing
08 noiembrie 2019, ora 19:15

Ofițerul mexican de poliție care l-a arestat pe fiul lui ”El Chapo” Guzman a fost asasinat într-o parcare din Culiacan, provincia Sinaloa. Execuția ar fi avut loc miercuri dimineață și a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Atacatorii au tras 155 de gloanțe în mașina condusă de ofițerul de poliție, totul întâmplându-se în mai puțin de 30 de secunde, scrie Digi24.ro.

Bărbatul ucis era un ofițer de rang înalt din poliția statului Sinaloa. Mașina acestuia a fost urmărită de mașina atacatorilor într-o parcare a unui centru comercial din capitala statului Sinaloa. Doi bărbați cu arme semi-automate au venit lângă mașina polițistului și au deschis focul.

Forțele armate mexicane l-au reținut pe Ovidio în octombrie, însă forțele cartelului au început să deruleze atacuri în Culiacan. Soldații i-au ordonat lui Ovidio Guzman să își sune fratele, Ivan Guzman Salazar, și să îi ceară să oprească atacurile. Ivan Salazar a refuzat și soldații au fost nevoiți să îl elibereze pe Ovidio Guzman, pentru a opri atacurile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram