14:00:37 28.03.2024
Stiri

Maia Sandu NU cedează. Prim-ministrul îl SFIDEAZĂ pe Dodon şi nu-şi retrage proiectul privind asumarea răspunderii pentru modificarea Legii Procuraturii ​

Politică 07.11.2019 08:00 Vizualizări13628 Autor: Ziarul National
Maia Sandu NU cedează. Prim-ministrul îl SFIDEAZĂ pe Dodon şi nu-şi retrage proiectul privind asumarea răspunderii pentru modificarea Legii Procuraturii ​


Prim-ministrul Maia Sandu spune că nu are de gând să retragă proiectul privind asumarea răspunderii pentru modificarea Legii Procuraturii, așa cum a cerut președintele R. Moldova, Igor Dodon.

Premierul a declarat la o emisiune de la TV 8 că Guvernul ar putea să cadă, dar asta nu o va face să dea înapoi.

„Nu a fost o altă soluție mai bună. Pentru noi este foarte important cine va fi procurorul general în următorii șapte ani”, a declarat Maia Sandu.

Premierul a recunoscut că a avut o întrevedere cu Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi, care i-au transmis că nu sunt de acord ca dânsa să propună candidaţii la funcţia de procuror general.

„Am spus că noi nu vom retrage legea. Să se pronunțe Curtea Constituțională dacă această lege este sau nu constituțională. Noi nu o vom retrage. Eu nu am niciun interes să-mi pun un om la Procuratură, nu am comis ilegalități. Eu chiar sunt interesată ca în lista candidaților să ajungă oameni onești”, a conchis premierul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md