09:00:04 20.04.2024
Stiri

Dodon i-a chemat la Președinție pe toți ambasadorii străini, acreditați la Chișinău: „Interesele personale sau de partid nu pot fi puse mai presus decât interesele naționale ale Republicii Moldova”

Politică 07.11.2019 16:17 Vizualizări1662 Autor: Ziarul National
Dodon i-a chemat la Președinție pe toți ambasadorii străini, acreditați la Chișinău: „Interesele personale sau de partid nu pot fi puse mai presus decât interesele naționale ale Republicii Moldova”


În plină criză politică, președintele Igor Dodon s-a întâlnit, la Președinție, cu șefii misiunilor diplomatice și ai organizațiilor internaționale, acreditate în Republica Moldova.

Diplomații străini și șeful statului au discutat despre „riscurile legate de activitatea actualului Guvern și perspectivele funcționării ulterioare a majorității parlamentare”.

„Am reiterat poziția instituției prezidențiale privind susținerea în continuare a Guvernului și a majorității parlamentare cu condiția ca acțiunile unor forțe și persoane politice să nu depășească limitele normelor constituționale. Sunt ferm convins că interesele personale sau de partid sub nicio formă nu pot fi puse mai presus decât interesele naționale ale Republicii Moldova”, a raportat Dodon pe Facebook.



Înainte de această întrevedere, Dodon s-a întâlnit astăzi separat cu Ambasadorul american, Dereck J. Hogan, cu șeful Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, și cu Ambasadrul rus, Oleg Vasnețov.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md