Tentativă de provocare a alegerilor locale noi la Glodeni? Stela Onuțu: Se încearcă boicotarea activității Primăriei

by D M
Distribuiti mai departe...

Primarul orașului Glodeni bate alarma. Într-un live pe Facebook, Stela Onuțu a declarat că mai mulți consilieri încearcă să boicoteze activitatea Primăriei și să provoace alegeri locale noi la Glodeni. Ea a făcut afirmațiile după ce aleșii locali ai PSRM, ACUM și “Șor” nu s-au prezentat la prima ședință a Consiliului local, convocată de CEC, la care urma să le fie validate mandatul și înmânate legitimațiile. 

Astăzi s-a convocat prima ședință pentru validarea mandatelor și înmânarea legitimațiilor. Spre regret, au fost prezenți numai 10 consilieri din partea Partidului Nostru și un consilier democrat. PSRM, ȘOR ACUM au boicotat ședința”, a declarat Onuțu, care a ținut să sublinieze că chiar dacă se încearcă provocarea alegerilor locale noi, pentru ea acestea nu sunt o sperietoare.

“Dacă încercați să provocați alegeri noi să știți că nu mă tem. Oameni să decidă pentru că nu putem rămâne fragmentați. Conform legislației, avem 3 zile calendaristice ca să convocăm iarăși activitatea consiliului, dar să știți, stimați reprezentanți ai acestor partide, pe cine ați votat la urnele de vot. Să știți că acești oameni încearcă să boicoteze activitatea Primăriei. Nu văd sens”, a mai spus Onuțu și i-a îndemnat pe consilieri să se prezinte luni la o nouă ședință.

“Să spunem că nu ați știut, unii spun că nu au primit invitații, dar ședința a fost convocată CEC. Vă anunț public despre faptul că luni, la ora 10:00 va fi o nouă ședință, la care vă aștept și îi aștept și pe oamenii care v-au votat”, a spus în încheiere Onuțu.

Totodată, Stela Onuțu i-a îndemnat pe consilieri să lase ambițiile politice și să înceapă a munci în folosul cetățenilor care i-au ales. 

Nu facem politică la nivel de oraș, la nivel de consiliu. Trebuie să ne consolidăm forțele pentru a face lucruri frumoase”

În urma alegerilor locale generale din 20 octombrie, în Consiliul local Glodeni au acces 10 aleși din partea Partidului Nostru, 6 din partea PSRM, 3 din partea Partidului Politic “Șor”,  3 de la ACUM și un consilier democrat.

Опубликовано Стелой Онуту Четверг, 7 ноября 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.