/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ieri declara una, azi alta! Andrian Candu descrie un alt scenariu posibil pe arena politică

missing
07 noiembrie 2019, ora 20:35

Acum o zi declara că Partidul Democrat ar putea ajunge la guvernare mai repede decât se așteaptă unii  și fără alegeri anticipate, iar astăzi afirmă că democrații ar putea să rămână în opoziție. Deputatul Andrian Candu a descris un nou scenariu pe care îl vede pe arena politică, după fisura care a apărut în majoritatea parlamentară formată de Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM.

„Dacă va cădea Guvernul Sandu, asta nu înseamnă că Partidul Democrat va intra imediat într-o majoritate parlamentară. Poate nici nu. Democrații ar putea să rămână în opoziție în continuare și acești doi actori – PSRM și ACUM să se înțeleagă la o reevaluare și refacere a majorității parlamentare și să numească un alt Guvern, poate cu aceeași Maia Sandu, dar în altă componență”, a explicat Andrian Candu  care ar putea fi un potențial scenariu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Fabrika” de la Publika TV”. Democratul a amintit și de faptul că socialiștii își doresc să preia câteva portofolii în Guvern.

Se discută pe anumite ministere care le-ar putea prelua colegii din fracțiunea socialiștilor. Acesta ar fi un motiv pentru ei ca să se reformateze. Noi vrem să avem un Guvern care să înceapă să producă pentru oameni…PDM va căuta soluții să nu se ajungă la alegeri anticipate”, a adăugat Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram