/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Sandu le oferă răspuns socialiștilor la invitația de a veni mâine la ședința fracțiunii PSRM

07 noiembrie 2019, ora 21:16

Prim-ministra Maisa Sandu declară că va merge mâine la Parlament, la invitația fracțiunii Partidului Socialiștilor (PSRM). Premierul spune că își va argumenta în fața deputaților socialiști poziția cu privire la asumarea de răspundere pentru modificarea Legii Procuraturii.

„Da, voi merge la întâlnire cu fracțiunea PSRM, bineînțeles că voi merge”, a zis șefa Cabinetului de Miniștri, la emisiunea „În PROfunzime” de la PRO TV Moldova.

Sandu zice că adoptarea de către Guvern a răspunderii pentru modificarea Legii Procuraturii a fost cea mai bună soluție pentru depășirea situației create cu rezultatele concursului de preselectare a candidaților la funcția de procuror general.

Invitația către premier la ședința fracțiunii PSRM a fost lansată azi de către Zinaida Greceanîi, președinta Parlamentului și lidera PSRM. Tot Mâine, la Parlament, președintele ar urma să aibă întrevederi cu fracțiunea PSRM, cu fracțiunea PAS și cu cea a Platformei DA.

Între timp, președintele Igor Dodon declară că, în cazul în care până mâine la 15.00, oră la care este planificată ședința plenară a Parlamentului, Guvernul nu-și va retrage proiectul, Executivul riscă să fie demis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram