Suspectul în cazul femeii ucise la Botanica, în luna iulie, a fost reținut în Germania

Un moldovean în vârstă de aproximativ 40 de ani, dat în căutare de autoritățile Republicii Moldova, a fost reținut ieri de către poliția din Germania, scrie Deschide.md.

Foto: UNIMEDIA

Bărbatul este suspectat de omor, după ce în luna iulie anul curent ar fi ucis o femeie în sectorul Botanica, și ar fi lăsat cadavrul să zacă într-un microbuz, care aparținea victimei.

Contactată de UNIMEDIA, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat că în scurt timp va reveni cu detalii.

UNIMEDIA amintește că la data de 8 iulie, anul curent, o femeie, mamă a doi copii, a fost ucisă, iar cadavrul a fost lăsat să zacă într-un microbuz, de marca Mercedes Vito, parcat pe strada Titulescu, din sectorul Botanica. Ulterior s-a constatat că victima a fost strangulată într-o altă locație, iar ulterior cadavrul acesteia a fost adus în mașina unde a și fost găsită.

De asemenea, oamenii legii au identificat și un suspect în acest caz, care a fost dat în urmărire penală. Potrivit poliției, bănuitul a fost anterior judecat în Federația Rusă pentru omor, iar în Moldova a ajuns pe banca acuzaților pentru jaf. Suspectul nu avea nici o legătură cu victima, astfel făptașul a recurs la această crimă pentru a o deposeda de bunuri.


Pub