„Denovie-grup”. Super prețuri la vinurile de calitate superioară ale magazinului de firmă „Crideni”

În ultimul timp, imaginea Republicii Moldova în calitate de producător de vinuri, divinuri și băuturi alcoolice tari de calitate superioară a crescut semnificativ la nivel mondial. Acest lucru a fost demonstrat recent, de Ziua Vinului, unde critici celebri, distribuitori din diferite țări și simpli turiști au admirat cu plăcere calitatea înaltă a băuturilor alcoolice, fabricate în țara noastră. Zeci de producători și-au prezentat colecțiile de vinuri exclusive din soiuri de struguri europene și autohtone, atât varietale cât și amestecate. Cum să facă alegerea potrivită din această varietate de vinuri un simplu consumator? Ce să puneți pe masa festivă sau ce vin să alegeți pentru o seară romantică și să nu rămâneți dezamăgit?

Foto: Crideni

Unul dintre locurile preferate pentru cunoscătorii băuturilor alcoolice de calitate superioară a devenit magazine de firma „Crideni”, situat chiar în centrul capitalei, pe str. Bulevardul Ștefan cel Mare 123A. Aici puteți găsi întreaga gamă de produse fabricate de către compania „Denovie Group”:

- vinuri magnifice din seria „Grand Reserve” începând cu recolta anului 2011;

- vinuri naturale de fructe „DiFruct”;

- băutura națională „Rachiu Crideni”, obținută prin tripla distilare a fructelor coapte;

- vodcă exclusivă „ Kurant”;

- singurul vin fără alcool din Moldova „Casa Petru”, recomandat personal de către campionul mondial la box, Konstantin Tszyu;

- divinuri cu drept de autor și multe alte produse care nu pot fi găsite în alte magazine din Moldova.

Crideni / Sursa:Crideni

În magazinul de firmă „Crideni”, consultanții cu experiență vă vor informa în detaliu despre fiecare produs în parte și vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită pentru fiecare gust și buzunar.

Crideni / Sursa:Crideni

Atenție! Având în vedere faptul că compania „Denovie Group” trece printr-o etapă de rebranding complet, prețurile unor vinuri cu design vechi vor fi cu o reducere de 50%.

Din acest motiv, vinurile de înaltă calitate, precum „Cuvee Frumoasa Neagră”, care a câștigat o medalie la competiția „Challenge Du Win” din Franța, sau vinul rar varietal „Kerner”, pot fi procurate de la 40 de lei sticla.

Adresa: Bulevardul Ștefan cel Mare 123A

Program de lucru:

Luni-vineri: 9:00 -19:00

Sâmbătă: 10:00 - 17:00

Duminică: 10:00 - 15:00

Crideni / Sursa:Crideni

„Dénovie Group” este unul dintre liderii industriei vinicole, precum și unul dintre cei mai mari exportatori de vinuri și distilate din Republica Moldova, cu un portofoliu de mărci remarcabile, conduse de conceptul „House of Brands”.

În sudul Moldovei, pe câmpiile și dealurile văluroase, unde soarele fierbinte încălzește și briza răcoritoare a râului Prut răcorește, pe solul negru fertil și bine drenat, în anul 1822, primii coloniști germani, în frunte cu preotul romano-catolic Lindl, sădesc podgoriile care au pus începutul istoriei „Dénovie”. Suprafața totală a viilor din exploatația „Dénovie Group” este de 350 ha. Împărțite în mici parcele în funcție de apartenența soiurilor, acestea se întind în jurul satelor Tomai și Sărata Nouă. Locația geografică reușită, grija și munca depusă de către viticultorii experimentați ne-au permis să creăm vinuri, care până în prezent au câștigat peste 60 de premii prestigioase la concursuri internaționale de degustare a vinurilor, și care sunt mândria „Dénovie Group”.

Crideni / Sursa:Crideni

Holdingul „Dénovie Group” include:

Combinatul de fabricare a vinurilor de fructe și a distilatelor „Mold Nord”;

· Vinuri de fructe „DiFruct”;

· Rachiu „Crideni Silver” (gutui, pere, muscat, caise, cireșe, prune) și „Crideni Gold” (rachiu păstrat în butoaie de stejar timp de cel puțin un an);

· Vodcă „Courant”;

· Divinurile „Crideni” „VS”, „VSOP”, „XO”.

„Vinia Denovi” (Iargara, raionul Leova) care produce:

Vinuri de struguri „Chateau Denovie” de calitate superioară din seria:

· „Grand Reserve”;

· „Reserve”;

· „Premium Wine”;

· Vinuri tinere de calitate superioară „Casa Petru”, produse atât din soiuri de struguri autohtone cât și europene.

Rețeaua de distribuție a holdingului „Dénovie Group” acoperă patru continente. Remarcabilele mărci produse de „Dénovie Group” sunt prezente pe piețe importante cum ar fi cele din Germania, Elveția, Polonia, Rusia, Republica Cehă, Slovacia, Belarus, China, Japonia, Coreea de Sud, SUA și Nigeria.

www.denovie-group.com


// console.log('no ads situation')