În Noaptea Reducerilor, IQOS Moldova te surprinde cu o ofertă specială: Alege o alternativă mai bună țigărilor la un preț avantajos!

Ești un fumător adult și cauți o alternativă mai bună țigărilor? Sau poate vrei să i-o oferi în dar cuiva drag? Beneficiază de oferta specială la sistemul de încălzire a tutunului IQOS, valabilă în Noaptea Reducerilor de la Shopping MallDova!

Foto: IQOS

În seara de 8 noiembrie te așteptăm în magazinul IQOS din centrul comercial, unde vei putea procura modelele IQOS 2.4 și IQOS 3.0 cu o reducere de 200 de lei, iar noi îți vom personaliza device-ul – GRATUIT!

Așadar, în schimbul prețului redus, vei primi dispozitivul propriu-zis și 3 accesorii care să-ți accentueze individualitatea – o husă din piele, un capac și un recipient atașabil/clapă decorativă – culorile cărora le alegi chiar tu. Oferta exclusivă, valabilă atât pentru fumătorii adulți, cât și pentru utilizatorii IQOS, vine la pachet cu:

satisfacție similară celei oferite de țigara obișnuită IQOS generează aerosol cu nicotină, care, odată inhalat, imită ritualul cu care te-ai obișnuit, iar rezervele HEETS, fabricate din tutun autentic, oferă experiența gustului de tutun oriunde și oricând;

o modalitate de consum a tutunului mai puțin nocivă pentru IQOS încălzește tutunul, în loc îl ardă, nivelul de substanțe chimice nocive din aerosol este cu 90% mai mic în comparație cu cel din țigările obișnuite.

un ritual mai „curat” și fără compromisuri cu dispozitivul de încălzire a tutunului nu mai trebuie tolerezi scrumul împrăștiat peste tot, fumul și mirosul înțepător nici tu, nici apropiații tăi. Uită de hainele, pielea sau părul îmbâcsit și savurează curățenia și aerul proaspăt din casă, birou sau automobil. Descoperă o lume nebănuită a aromelor, fie este vorba de un vin savurat sau de parfumul pe care îl porți.

IQOS / Sursa:IQOS

E tocmai timpul alegi o alternativă mai bună țigărilor pentru tine sau pentru apropiații tăi!

Pe 8 noiembrie, ne vedem la Noaptea Reducerilor!

Utilizarea IQOS nu exclude riscurile pentru sănătate asociate consumului de tutun. Produsul poate crea dependență și este destinat exclusiv fumătorilor adulți.


// console.log('no ads situation')