O altă metodă de educare a copilului

Fiecare părinte are propriul mod de a-și crește copilul. ÎIn timp ce unele mămici aleg să îi corcolească pe cei mici, altele dimpotrivă: consideră că picii au nevoie de independență și călire. Un exemplu este și fosta noastră colegă, Elena Pasat, care își educă fiul într-un mod mai neconvențional.

Acum un an Elena Pasat a devenit mămică de băiat. Mulți au prevenit-o că odată cu nașterea va uita ce înseamnă timpul liber. Ea însă a vrut să demonstreze contrariul. Așa că a ales să-și crească copilul astfel încât să fie și el fericit, dar și ea odihnită.

În educarea copilului, Elena apelează nu doar la medici, părinți, prieteni și rude, ci și la...cărți de specialitate. Tot de acolo, a învățat că cea mai bună cale de a-i întări imunitatea celui mic este să îl tratezi ca pe un adult.

Spre deosebire de alți părinți, la Elena acasă geamurile stau mai mereu deschise. Noțiunea de curent are pentru ea și copil o altă definiție.

Tot ea este mama care nu s-a temut să își afișeze copilul pe rețelele de socializare chiar din primele clipe de viață. Acum, Dragoș este și un mic influencer pe instagram.

Pe lângă viața de familie, Elena duce un mod activ de viață. Face sport, călătorește și are timp și pentru sine. Cum îi reușește?

La final, am decis să o însoțim pe Elena și la o plimbare. Deși afară era destul de rece, nu a optat pentru o îmbrăcăminte groasă pentru Dragoș.

Elena Pasat este exmplul care demonstrează că un copil nu îți răpește timpul, ci dimpotrivă îl face mai interesant. Deviza ei este că o mamă odihnită și liniștită îi oferă mult mai multă bucurie și încredere în sine copilului ei. 

Opinia ta contează. Comentează!