“Cînd muzica şi vinul sunt pe aceeaşi lungime de undă”

Explorează și descoperă cît de misterios poate fi vinul pe fundalul muzicii live intr-un eveniment nobil, marca iTicket, unde muzica rafinată, gustările alese asociate cu vinuri fine vor interpreta original concertul Wine & music Nights organizat la prima editie. Evenimentul este susținut de Institutul pentru Studierea și Implimentarea Reformelor Europene, avînd ca scop acțiuni de binefacere la unul din proiectele de pe site-ul faptebune.md.

Foto: i Ticket

Seara va fi plină de emoții și surprize alături de Tania Cergă și Andrei Glavan care vor cuceri publicul cu un concert acustic, un minunat recital de pian cu Anastasia Lazarencu, vin nelimitat oferit de Vinuri și Spumante DOR , gustări alese preparate de Lo Chef.

De asemenea, invitații serii vor participa la o tombolă cu premii garantate oferite de organizatori și partenerii serii. Evenimentul așteaptă multă lume bună cu suflet generos pentru a realiza scopul propus. Toți iubitorii de muzică frumoasă, vin bun și atmosferă deosebită sunt asteptați în incinta Sălii cu Orgă, pe 22 noiembrie, ora 19.00.

Partener General: Vinuri și Spumante DOR

Parteneri: Compania SEBO, LO CHEF.

Parteneri Media: Unimedia, Perfecte.md

Bilete in rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/wine-music-nights-1


// console.log('no ads situation')