11:05:44 29.03.2024
Stiri

Blocul „ACUM”, avertisment pentru Dodon și socialiști, după alegerile locale: „Dacă cineva crede că poate să forțeze nota... Șantajul NU trece”

Politică 05.11.2019 11:19 Vizualizări2482 Autor: Ziarul National
Blocul „ACUM”, avertisment pentru Dodon și socialiști, după alegerile locale: „Dacă cineva crede că poate să forțeze nota... Șantajul NU trece”


Chiar dacă a pierdut alegerile din Chișinău, Blocul „ACUM” nu se va lăsa amenințat și șantajat de partenerii de coaliție, inclusiv de președintele Igor Dodon, care își dorește remanieri guvernamentale.

„Dacă cineva crede, după acest scrutin, că poate să forțeze nota acum la nivel național, să arate din deget că noi trebuie ceva să reformatăm, deoarece s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, greșește amarnic. Noi nu suntem partid șantajabil, niciodată nu ne lăsăm amenințați, noi suntem un partid responsabil, blocul este responsabil și șantajul nu trece”, a declarat vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, într-o conferință de presă susținută astăzi.

Mesajul Blocului „ACUM” pentru președintele Igor Dodon este „să-și asume consecințele”, dacă va insista în continuare pe schimbarea unor miniștri din Guvernul Sandu.

„Dacă cineva vrea să facă, să se joace, să reformateze ceva, să se miște în altă direcție, să-și asume consecințele. Noi rămânem așa cum am fost, vom face niște modificări structurale, vom trage concluziile din acest scrutin, dar nu ne dezicem și nu renunțăm la principiile noastre cu care am venit pe 24 februarie și în cadrul alegerilor locale. Să fie clar pentru toți cei care cred că ceva s-a schimbat în abordările noastre”, a continuat Slusari.

Menționăm că, după victoria socialistului Ion Ceban la Chișinău, șeful statului „regreta” că Guvernul „încă nu se isprăvește așa cum trebuie și va fi nevoie de o intervenție hotărâtă pentru a-l pune pe calea cea bună”.

„Zilele următoare vom demara discuțiile necesare pentru ca cetățenii să fie mai siguri într-un guvern care să lucreze pentru ei, să fie încetate experimentele pe care unele persoane le fac prin ministere și să vină oameni competenți în funcții, care să se apuce de lucru”, scria luni Dodon pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md