07:27:49 25.04.2024
Stiri

Primarul general ales al capitalei COMENTEAZĂ declarațiile făcute astăzi de Andrei Năstase: „Sunt recunoscător pentru disponibilitatea colegilor din bloc de a susține în CMC proiectele de interes comunitar”

Politică 05.11.2019 12:00 Vizualizări1775 Autor: Ziarul National
Primarul general ales al capitalei COMENTEAZĂ declarațiile făcute astăzi de Andrei Năstase: „Sunt recunoscător pentru disponibilitatea colegilor din bloc de a susține în CMC proiectele de interes comunitar”


Primarul general ales al capitalei, Ion Ceban, i-a mulțumit lui Andrei Năstase pentru faptul că i-a urat astăzi „succes” în activitatea de la Primăria Chișinău.

„Mulțumesc domnului Năstase pentru urările de succes în activitatea mea de primar general al capitalei, care va începe imediat ce mandatul va fi validat. Sunt recunoscător pentru disponibilitatea colegilor din bloc de a susține în CMC proiectele de interes comunitar”, a comentat Ceban pe Facebook.

Acesta dă asigurări că își asumă responsabilitatea pentru administrarea eficientă a municipiului Chișinău.

„Propunerea de asumare a responsabilităților pe care am făcut-o anterior a avut același scop, să muncim împreună pentru rezolvarea problemelor oamenilor și municipalității. Eu deja mi-am asumat toată responsabilitatea pentru gestionarea eficientă a Primăriei și sunt pregătit pentru munca constructivă sub orice formă cu toți consilierii din CMC”, a conchis acesta.

Amintim că Blocul „ACUM” a refuzat oferta lui Ceban privind oferirea a două funcții de viceprimar și dpuă de pretori.

„Noi nu acceptăm această ofertă. Suntem un partid consecvent, a fost o luptă politică, este primar ales, să-și asume actul guvernării și să implementeze toate desenele anumate arătate în campanie, inclusiv prin identificarea surselor de finanțare. (...) Actul de guvernare alături de echipa socialiștilor pentru noi este exclus. Să fie asta foarte clar”, a declarat astăzi vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Alexandru Slusari, într-o conferință de presă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md