/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO. VIDEO/ Droguri de 15 mii de lei, depistate în locuința unui bărbat din Strășeni

missing
05 noiembrie 2019, ora 16:00

Un bărbat de 50 de ani, originar din satul Sireţi raionul Străşeni este suspectat de comiterea unui furt în luna iulie curent. În acest sens, oamenii legii au făcut percheziții în locuința acestuia.

În urma descinderilor, polițiștii au depistat și ridicat obiecte sustrase și/sau folosite la comiterea infracțiunilor, plante de cânepă, 350-400 grame de masă vegetală uscată fărâmiţată cu miros specific semănătoare cu cânepă, precum și două sticle confecționate artizanal și destinate consumului de substanțe narcotice.

Pe piaţa neagră, valoarea drogurilor de proviniență vegetală constituie 15 000 lei.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar suspectul riscă amendă de la 32 500 până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Foto: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram