Noua versiune a dispozitivului de încălzire a tutunului – IQOS 3 DUO – acum și în Moldova

Compania Philip Morris continuă să investească în cercetare și tehnologii avansate pentru a oferi fumătorilor adulți o alternativă mai bună țigărilor. De curând, în Moldova a fost lansat dispozitivul IQOS 3 DUO - conceput pentru a răspunde nevoilor exprimate de consumatori.

Foto: IQOS

Dispozitivul de încălzire a tutunului IQOS 3 DUO reprezintă cel mai modern produs din portofoliul companiei. Acesta vine cu funcționalități noi, care ajută fumătorii adulți să treacă mai ușor la alternative fără fum. Mai exact, noua versiune permite două utilizări consecutive fără a fi nevoie de încărcare.

IQOS / Sursa:IQOS

Noul dispozitiv reprezintă un pas important în angajamentul Philip Morris International de a construi un viitor fără fum de țigară și va fi disponibil spre vânzare în magazinele din Chișinău, începând cu 4 noiembrie 2019, iar din 11 noiembrie în alte șase orașe din țară.

IQOS / Sursa:IQOS

Ce noutăți mai aduce IQOS 3 DUO?

· Noua versiune are o baterie mai rezistentă, iar încărcarea este mai rapidă. Astfel, după două utilizări consecutive de HEETS, dispozitivul de suport este gata pentru o nouă experiență în mai puțin de 2 minute.

· Datorită tehnologiei îmbunătățite IQOS ProtectPlus, dispozitivul devine mai rezistent la deteriorări și respectiv, are o durată de viață mai lungă.

· Noul IQOS 3 DUO reprezintă cel mai elegant sistem de încălzire a tutunului, care combină tehnologii avansate și design sofisticat, iar acum dispozitivul apare și într-o culoare nouă - arămiu.

În ultimii 15 ani, Philip Morris International a investit peste 6 miliarde de dolari în cercetările științifice și în dezvoltarea produselor fără fum. Peste 400 de oameni de știință, ingineri și specialiști de top sunt implicați în asigurarea unei evoluții constante a acestei categorii de produse. Iar studiile arată că datorită tehnologiei de încălzire a tutunului, aerosolul IQOS conține cu 90% mai puține substanțe chimice nocive față de fumul de țigară. În prezent, aproximativ 8,8 milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut la IQOS și au renunțat la țigări.

IQOS / Sursa:IQOS

Utilizarea acestui produs nu exclude riscurile pentru sănătate, asociate consumului de tutun. Produsul poate crea dependență și este destinat doar persoanelor adulte. Mai multe informații pe www.iqos.com.


// console.log('no ads situation')