(foto) Detalii despre noul BMW X3 xDrive30e: 0-100 km/h în 6.1 secunde şi până la 55 km autonomie electrică

Combinaţia unică de tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive şi tehnologia de ultimă oră BMW eDrive permite o plăcere durabilă a condusului într-un alt model BMW.

Noul BMW X3 xDrive30e, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie a acestui an, este deja al treilea Sports Activity Vehicle (SAV) din actuala gamă de modele a mărcii care dispune de tren de rulare plug-in hybrid drive şi transfer al puterii la toate cele patru roţi, oferind versatilitate, experienţa condusului pur electric, precum şi niveluri remarcabil de reduse ale consumului şi emisiilor.

Foto: autoblog.md

Împreună, motorul termic cu patru cilindri şi motorul electric ale sistemului plug-in hybrid generează o putere maximă totală de 292 CP. Combinaţia unică dintre sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive şi tehnologia BMW eDrive de ultimă oră reduce consumul mediu de combustibil la valori cuprinse între 2.4 şi 2.1 l/100 km, respectiv emisiile CO2 corespunzătoare sunt de 54-49 g/km, valori NEDC măsurate în ciclu WLTP. Aceste valori pot fi obţinute şi într-un regim de utilizare urbană, cu încărcare zilnică în timpul staţionărilor de lungă durată, de exemplu la birou sau acasă.

Consumul combinat de energie al noului BMW X3 xDrive30e este situat între 17.2 şi 16.4 kWh/100 km. Bateria litiu-ion de înaltă tensiune, echipată cu cea mai nouă tehnologie a celulelor de baterii, permite mobilitate pur electrică cu o autonomie de 51-55 de kilometri (anterior declarată de până la 50 km). Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub