(video) Premieră: Noul Skoda Kamiq GT – al şaselea SUV al mărcii

După cum a promis, Skoda a prezentat astăzi, în 4 noiembrie 2019, noul său SUV numit Kamiq GT. Devine al şaselea model (al doilea SUV coupe) din această linie de produse a mărcii după Kodiaq, Kodiaq GT, Karoq(există şi în variantă cu ampatament alungit pentru China), Kamiq(model european) şi Kamiq (model chinez).

Skoda poziţionează noul produs ca o variantă coupe a Kamiq-ului chinez, deşi complet diferită îi este faţa şi spatele, iar interiorul a devenit mai bogat în dotări şi mai calitativ în ce priveşte materialele folosite.

Foto: autoblog.md

Modelul cu o caroserie în stil coupe are o lungime de 4.409 mm și o înălțime de 1.606 mm, fiind cu 19 mm mai lung decât un Kamiq local. Lăţimea de 1.781 mm și ampatamentul de 2.610 mm au rămas neschimbate. Acest lucru face ca SUV-ul de oraş, compact pe exterior, să ofere un interior remarcabil de generos.

Multe caracteristici stilistice amintesc de conceptul emoţional Vision GT, prin care Skoda a demonstrat un preview despre cum ar putea arăta cel de-al cincilea SUV al său pentru piața chineză. Liniile proaspete și expresive sunt rezultatul colaborării dintre proiectanții întreprinderii comune SAIC ŠKODA din China și echipa de design Skoda din Republica Cehă. Află mai multe pe AutoBlog.MD


Pub