12:04:00 23.04.2024
Stiri

Țîcu, taxat de un lider unionist pentru faptul că l-a lovit pe Chirtoacă: „Excesele comportamentale ale unui om politic nu sunt nici intelectuale, nici sportive și nici românești”

Partide/Comunicate 04.11.2019 10:56 Vizualizări3394 Autor: Ziarul National
Țîcu, taxat de un lider unionist pentru faptul că l-a lovit pe Chirtoacă: „Excesele comportamentale ale unui om politic nu sunt nici intelectuale, nici sportive și nici românești”


Deputatul Octavian Țîcu este taxat de către liderul Unității Salvați Basarabia (USB), Valeriu Munteanu, pentru că l-a lovit, ieri-noapte, pe Dorin Chirtoacă, după o emisiune de la „TVR Moldova”.

„Excesele comportamentale ale unui om politic nu sunt nici „intelectuale”, nici „sportive” și nici „românești”. Dacă este adevărat că Octavian Țîcu l-a lovit în spate pe Dorin Chirtoacă, în prezența mai multor persoane la TVR Moldova, atunci acest lucru este grav și nu face față unui om politic. Vreau să cred că această răbufnire este un caz singular, ce nu are nici „antecedente”, dar nici nu va fi repetat pe viitor”, a comentat Munteanu pe Facebook.

Liderul USB și-a îndemnat colegii să lăse deoparte „supărările” și să găsească cea mai scurtă și mai sigură cale „să reclădim o platformă unionistă solidă, capabilă să lupte rezultativ pentru idealul pe ca-l împărtășim cu toții - reunirea Basarabiei cu România, unica soluție de propășire a românilor basarabeni”.

Amintim că președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a povestit, într-o postare pe Facebook, că Octavian Țîcu l-a lovit în spate.

„După încheierea emisiunii din această seară (duminică seară - n.r.) de la TVR, am mers, tradițional, și am strâns mâna parcipanților la emisiune, A. Țăranu și O. Tîcu, precum și moderatorului, Vasile Munteanu, și producătorului, Zina Cerchez. Atunci când l-am salutat pe O. Țîcu, deși am dat mâna unul cu altul, am văzut că el a întors capul, demonstrativ, în altă parte, moment în care i-am spus: Mai uită-te în ochii celui cu care dai mâna, domnule Țîcu!. Replica dumnealui a fost: Mergi acolo înainte, bulică (de fapt cuvântul era cu litera „p”). I-am replicat: Ești o jigodie, și m-am îndreptat spre ieșire. A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut cu ce anume a lovit, pentru că eram întors cu spatele și mergeam în drumul meu”, a dezvăluit Chirtoacă.

Octavian Țîcu a recunoscut incidentul.

„I-am dat un picior în fund să se trezească”, a declarat acesta pentru „Unimedia”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md