08:07:02 25.04.2024
Stiri

Ce spune Ceban despre PLECAREA lui Andrei Năstase din R. Moldova, după ce a PIERDUT alegerile pentru funcția de primar: „Îmi doresc ca el să-și reîntregească familia. A zis că vrea să o facă”

Partide/Comunicate 04.11.2019 12:21 Vizualizări3282 Autor: Ziarul National
Ce spune Ceban despre PLECAREA lui Andrei Năstase din R. Moldova, după ce a PIERDUT alegerile pentru funcția de primar: „Îmi doresc ca el să-și reîntregească familia. A zis că vrea să o facă”


Primarul ales al capitalei, Ion Ceban, spune că nu este copil să-i poarte ranchiună contracandidatului său Andrei Năstase, care l-a denigrat în campania electorală. Acesta a comentat și declarația lui Năstase, care a amenințat că va părăsi R. Moldova, dacă pierde alegerile din Chișinău.

„Nu-s supărat deloc pe Andrei Năstase. Suntem oameni maturi și eu cred că dau dovadă de maturitate. Punct. Dumnealui a spus că în ultimele patru luni a muncit ca un rob. Eu cred că-și va duce povara mai departe – să lucreze ca un rob la MAI. Avem probleme cu contrabanda, cu schemele de corupție, cu traficul de influență, cu traficul de droguri, pe care așteptăm ca el să le rezolve”, a declarat Ceban.

Întrebat cum comentează declarația contracandidatului său că va părăsi R. Moldova dacă pierde alegerile, Ceban a menționat: „Eu chiar îmi doresc ca el să-și reintegreze familia în orice circumstanță. A zis că vrea să o facă. Eu îi doresc succes. E ministru de Interne. Soția lui a zis că poate fi mai sigur aici… Dacă este sigur, atunci…”, a adăugat primarul ales.

Anterior, în timpul campaniei electorale, Andrei Năstase și-a dat cuvântul că pleacă din R. Moldova, dacă Ion Ceban va ajunge primar al municipiului Chișinău. „Eu nici nu iau în calcul ipoteza să pierd alegerile. Nu e vorba despre mine, este vorba despre oraşul ăsta, despre ţara asta. Dacă, Doamne fereşte, vine Dodon şi pune stăpânire pe Chişinău, e grav. Mai bine îmi iau valiza şi plec, decât să revin la orişice minister. Pentru că ştiu ce se va întâmpla – ne vom prăbuşi”, a declarat Andrei Năstase la 17 octombrie, la o întrevedere electorală, citat de adevarul.ro.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md