07:27:12 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Ilan Șor se declară MULȚUMIT că formațiunea sa a învins în 43 de localități din R. Moldova: „Rezultatele alegerilor denotă că oamenii s-au săturat de politicieni mincinoși și așteaptă lucruri concrete”

Partide/Comunicate 04.11.2019 15:39 Vizualizări1172 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ilan Șor se declară MULȚUMIT că formațiunea sa a învins în 43 de localități din R. Moldova: „Rezultatele alegerilor denotă că oamenii s-au săturat de politicieni mincinoși și așteaptă lucruri concrete” captură


„Victoria convingătoare a candidaților Partidului „ȘOR” în 43 de localități ale R. Moldova la alegerile locale din această toamnă demonstrează faptul că oamenii nu mai cred politicienilor mincinoși, dar așteaptă fapte concrete”. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Ilan Șor, prin intermediul unui mesaj video.

„Vreau să vă mulțumesc mult tuturor celor care au susținut Partidul „ȘOR” la alegerile locale. Pentru Partidul „ȘOR” acesta a fost primul scrutin local general din istoria sa. Am reușit să obținem o victorie convingătoare în 43 de localități din țară. Bineînțeles, inclusiv în orașul Orhei, dar și în „perla sudului” – Taraclia”, a declarat Ilan Șor.

El a mai precizat că Partidul „ȘOR” a învins în majoritatea localităților din raionul Orhei, dar și în alte localități din republică și a obținut majoritatea în Consiliul raional Orhei.

„Rezultatele alegerilor denotă că oamenii s-au săturat de politicieni mincinoși și așteaptă lucruri concrete. Dragi prieteni, este clar că oamenii nu mai au încredere în politicani, dar cred faptelor concrete. Este clar că viitorul ne aparține nouă, oamenilor care lucrează, fac, construiesc, dar nu pălăvrăgesc”.

În acest context, Ilan Șor anunță că în cel mai scurt timp echipa sa va începe să reconstruiască R. Moldova, pornind de la localitățile în care a învins la alegerile locale. „Nu vom pierde vremea în zadar și chiar de mâine vom începe pregătirile pentru reconstrucția capitală a țării noastre, mai exact în acele localități în care am învins”, a conchis Ilan Șor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md