/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Poliția a găsit tinerii care o făceau pe huliganii și împușcau din mașină. Cazul a avut loc la Anenii Noi

missing
04 noiembrie 2019, ora 17:19

Poliția a identificat grupul de tineri care s-au filmat, apoi au postat pe Instagram, cum merg cu mașina și trag dintr-un pistol. Cazul a avut loc vineri seara, pe traseul Chișinău-Anenii Noi, la ieșirea din satul Chetrosu. Cazul este înregistrat de Poliția din sectorul Ciocana, Chișinău. 

În mașina de marca “Renault” se aflau trei bărbați, iar la volan, un tânăr de 29 de ani. Șoferul este cel care a făcut o împușcătură verticală dintr-un pistol de model “Ekol Major”, cal.9 mm, potrivit Poliției.

Conducătorul auto a fost audiat și le-a zis polițiștilor că nu „a avut intenții huliganice”. Pistolul a fost ridicat și urmează a fi supus expertizei balistice.

Cazul urmează a fi cercetat în continuare de Inspectoratul de Poliție Anenii Noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram