/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Vladimir Bolea spune că cei din ACUM nu s-au convocat azi în ședință, pentru a discuta oferta lui Ion Ceban de guvernare în Chișinău

04 noiembrie 2019, ora 20:22

Vladimir Bolea, deputat în ACUM, zice că cei din bloc nu s-au întrunit azi în ședință, pentru a discuta oferta lui Ion Ceban, primar ales al mun. Chișinău, privind actul de guvernare în municipiu, așa cum a declarat cu ceva timp în urmă noul edil al capitalei. 

Ceban a spus azi că s-a întâlnit cu câțiva deputați din Blocul ACUM și a discutat cu privire la crearea unei majorități în Consiliul Municipal Chișinău. Acesta spunea că o decizie va fi luată azi seara, în cadrul discuțiilor interne din cadrul Blocului ACUM.

În același timp, deputatul Grigore Novac și colegul de partid al lui Ion Ceban zice că nu toți reprezentanții Blocului ACUM și consilierii aleși din partea  PAS și DA susțin poziția lui Andrei Năstase a de a nu accepta o alianță la nivel local cu socialiștii.

„Ambiția personală a domnului Năstase nu reprezintă voința Blocului ACUM. Ei au opinii diferite și o coaliție este inevitabilă. Noaptea asta le va pune la calm pe toate și mâine-dimineață începem să discutăm”, a spus Novac la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la alegerile locale din Chișinău, care a pierdut scrutinul în fața lui Ion Ceban, a anunțat pentru mâine-dimineață un briefing de presă. Acestea vor fi primele declarații pe care Năstase le va face după anunțarea rezultatelor alegerilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram