(video) Zinaida Greceanîi: Am votat pentru un gospodar, care vine la Primărie nu pentru un an, ci pentru un mandat întreg

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a venit la secția de votare Nr.231, din sectorul Râșcani al capitalei, într-o ținută casual, împreună cu soțul său.

Foto: UNIMEDIA

Președinta Parlamentului spune că a votat pentru un primar ce nu va pleca peste un an în altă funcție.

„Am votat pentru un primar ce-și va exercita mandatul întreg, toți cei patru ani și nu doar un an, ca mai apoi să plece în altă funcție. Am votat pentru un primar care să facă ordine în Chișinău”, a spus Zinaida Greceanîi.

Totodata, liderul PSRM a chemat cetățenii să iasă la vot, ca să poată, ulterior, să ceară socoteală de la cei aleși.

„Important este ca cetățenii să iasă la vot, ca să nu-și pună pe urmă întrebări de ce avem ce avem. Îi chem pe toți să iasă la vot și să voteze un gospodar, nu prin vorbe și care face politică, geopolitică, ci un primar care să aiba grijă să fie ordine în Chișinău, să avem străzi curate, parcuri pentru copii și să funcționeze toate instituțiile din subordinea primăriei. Toți asta ne dorim”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Liderul PSRM a refuzat să comenteze diferite acuzații lansate în cadrul campaniei electorale.

”Eu știu că noi avem un candidat corect, care știe ce are de făcut, spre deosebire de alții, care au umblat cu multe murdării. Nu putem vorbi acum de viitorul alianței, ci de unii care și-au permis diferite atacuri”, a adăugat președinta Parlamentului.

Speakerul a comentat și incidentul din primul tur al alegerilor locale, când un operator a lovit-o, din greșeală, cu obiectivul.

„Nici data trecută nu s-a întâmplat nimic, asta voi, mass-media, ați făcut mare tam-tam pe la toate posturile”, a spus Greceanîi.


Pub