(video/update) Igor Dodon: Ion Ceban va fi primarul tuturor. Noi susținem actuala majoritate parlamentară, care se va reflecta și în Chișinău

Șeful statului, Igor Dodon, care a fost liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, însoțit de actualul lider PSRM, Zinaida Greceanîi și învingătorul în alegerile locale generale pentru primăria Chișinău, Ion Ceban, au ținut o conferință de presă la miez de noapte.

Foto: UNIMEDIA

Declarațiile de presă au fost făcute la sediul PSRM, iar președintele Igor Dodon și-a început discursul cu afirmația că Ion Ceban „va fi un primar al tuturor”.

„Niciun fel de euforie, oamenii așteaptă rezultate, drumuri, apă. Categoric, domnule Ceban să nu faceți politică în primărie, pentru că oamenii vor să se schimbe lucrurile spre bine.”, a spus Igor Dodon.

Șeful statului a ținut să precizeze că actualul scrutin nu ar trebui să schimbe coaliția de guvernare. „Eu susțin actuala coaliție din Parlament și repet că ne dorim ca această majoritate să se reflecte și în raioane, inclusiv în Chișinău”, a declarat Dodon.

Și liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, l-a felicitat pe Ion Ceban cu victoria obținută astăzi. „El este singurul om care știe, de mâine, ce are de făcut în acest oraș”, a spus Greceanîi.

La rândul său, Ion Ceban a promis să fie „un primar al tuturor” și a mulțumit echipei sale, dar și familiei. „Multumesc soției, Ilinca, Vasea, care cred că dormiți, pentru sprijin”, a adăugat Ion Ceban.


Pub