Ședința de judecată de vineri, în dosarul lui Valeriu Cucu, a fost amânată
Social 3 noiembrie 2019, 23:07 | 1983

Ședința de judecată care urma să aibă loc vineri la Curtea de Apel Chișinău în dosarul omului de afaceri Valeriu Cucu, aflat de doi ani și jumătate în arest preventiv, a fost amânată din nou. De această dată, cauza invocată a fost absența lui Cucu, care ar fi refuzat să participe la ședință. Avocatul inculpatului afirmă însă că altul a fost motivul amânării, deoarece clientul său nu are niciun interes să lipsească de la proces.

La ședința de judecată ce urma să aibă loc vineri la Curtea de Apel Chișinău au venit prieteni, rude, susținători de-ai lui Valeriu Cucu, dar și câțiva foști colegi de celulă. Procesul a fost amânat însă pentru 13 noiembrie. De această dată, la inițiativa avocatului.

Sunt multe semne de întrebare în acest caz, susține și soția lui Valeriu Cucu.

Valeriu Cucu a fost reținut pe 28 martie 2017 de către reprezentanții Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale într-un dosar deschis pentru contrabandă și spălare de bani. Împreună cu el au mai fost reținuți: un broker vamal, un vameș și un șofer. Ei sunt cercetați în stare de libertate. Potrivit procurorilor, Cucu, împreună cu un angajat de-al său, a introdus ilegal în Republica Moldova marfă în valoare de peste 27 de milioane de lei de la o piață din Odesa. După ce a stat un an în arest preventiv, în martie 2018 a fost eliberat, însă în mai puțin de o oră a fost reținut într-un nou dosar penal. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie