Dodon: Sau va fi coaliție, sau nu va fi
Politic 3 noiembrie 2019, 23:29 | 2958

Unii parteneri din coaliția de guvernare au trecut peste anumite limite de comportament în campania electorală. Este afirmația făcută astăzi de președintelui țării Igor Dodon. Șeful statului spune că, de săptămâna viitoare, ar putea să intervină anumite schimbări și chiar a lăsat să se înțeleagă că Guvernul Sandu ar putea să piardă susţinerea în Parlament. De partea cealaltă, prim-ministrul Maia Sandu spune că este gata să răspundă la toate întrbările ce țin de activitatea Guvernului, inclusiv în fața deputaților.

De partea cealaltă, premierul Maia Sandu spune că este gata să răspundă la toate întrbările legate de activitatea Guvernului, inclusiv în fața deputaților în cazul în care săptămâna viitoare va fi dezbătută moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Democrat.

Ce ține de criticile lui Igor Dodon în adresa Guvernului și declarația acestuia precum că oamenii sună la Președinție pentru a-i cere explicații despre activitatea executivului, Maia Sandu a spus că cetățenii îl apelează, probabil, pentru a-l întreba ce a făcut în cei trei ani de când este președinte. 

Opinia ta contează. Comentează!