01:44:32 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Optimismul lui Ion Ceban: „Am votat pentru un oraș și suburbii moderne. Am votat ca aceste schimbări să vină cât de curând posibile, chiar din prima zi, când voi intra…”

Partide/Comunicate 03.11.2019 11:17 Vizualizări1557 Autor: Ziarul National
VIDEO // Optimismul lui Ion Ceban: „Am votat pentru un oraș și suburbii moderne. Am votat ca aceste schimbări să vină cât de curând posibile, chiar din prima zi, când voi intra…” privesc.eu


Candidatul PSRM la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, susține că astăzi a votat pentru un viitor mai bun, pentru un oraș și suburbii aranjate, moderne, dezvoltate și curate.

„Am votat ca aceste schimbări să vină cât de curând posibile, chiar din prima zi, când voi intra… Nu am voie să fac agitație (zâmbește n.r.). Când voi intra, să spunem așa. Ne dorim ca toți copiii noștri să aibă condiții mai bune la grădinițe, în scoli, tinerii să aleagă să învețe la universități, adulții să aibă locuri de muncă bine plătite, iar vârstnicii să aibă o viață destoinică și un trai destoinic. Am votat pentru drumuri mai bune, trotuare mai bune, parcuri amenajate și curate, lacuri și râuri curate, ca să nu fie un miros urât. Am votat pentru o capitală administrată profesionist, nu cum a fost până acum. Eu știu că acest lucru e posibil”, a declarat Ion Ceban la ieșirea de la urne.

Soția candidatului a menționat că știe omul care poate să facă din Chișinău un oraș mai sigur și dezvoltat. „Sper ca toți copii să se simtă bine în orașul lor. Știu cine poate face aceste schimbări și am încredere că așa va fi. Sincer, m-a obosit această campanie, pentru că-mi doresc ca soțul meu să fie alături de mine, de copii. Dar noi îl susținem și sperăm că o să reușească”, a precizat soția candidatului Ion Ceban.

Ceban a ținut să specifice faptul că nu este obosit, pentru că are o capacitate enormă de muncă și va demonstra în continuare că este pregătit să facă față provocărilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md