13:37:43 23.04.2024
Stiri

Pentru ce au VOTAT candidații care nu au trecut în turul II al alegerilor pentru Primăria Chișinău: „Azi boxerul și istoricul au stat acasă... L-au trimis la vot doar pe deputat”

Partide/Comunicate 03.11.2019 12:44 Vizualizări1562 Autor: Ziarul National
Pentru ce au VOTAT candidații care nu au trecut în turul II al alegerilor pentru Primăria Chișinău: „Azi boxerul și istoricul au stat acasă... L-au trimis la vot doar pe deputat” captură


Candidații la funcția de primar general, care nu au acumulat numărul necesar de voturi pentru a trece în turul II, au mers astăzi la vot. Este vorba de candidatul PUN, deputatul Octavian Țîcu, fostul primar al capitalei Dorin Chirtoacă, liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, democratul Vladimir Cebotari, dar și activistul Victor Chironda.

Deputatul Octavian Țîcu a scris un mesaj pe Facebook, prin care a confirmat că a participat la vot. „Azi boxerul și istoricul au stat acasă... L-au trimis la vot doar pe deputat. El va răspunde în fața boxerului și a istoriei”, a scris acesta.

La rândul său, Dorin Chirtoacă spune că a votat pentru ca să fie pus punct haosului din ultimii ani. „Am votat pentru ca să terminăm cu haosul pe care l-a creat regimul lui Plahotniuc în ultimii, cel puțin, doi ani, dar de fapt din 2009 încoace. Cu siguranță acest lucru se va întâmpla. Am votat pentru 60/40 cel puțin, poate chiar mai mult. Am votat pentru continuarea dezvoltării proeuropene și românești a Chișinăului. De la Chișinău pornind, vom reuși să schimbăm lucrurile în toată R. Moldova”, a spus Chirtoacă la ieșirea din secția de votare.

Liderul USB, Valeriu Munteanu a precizat că și-a dat votul pentru un Chișinău românesc și proeuropean: „Am votat pentru un Chișinău liber de dictatură și influență rusească, un Chișinău fără socialiști și fără Dodon. Reunirea Basarabiei cu România este și va rămâne a fi unica soluție izbăvitoare pentru românii basarabeni. Ieșiți cu toții la vot. Indiferența este aliatul cel mai de nădejde al imperialismului velico-rus”.

Victor Chironda a menționat că a votat pentru preluarea și implementarea în Chișinău a practicilor de dezvoltare urbană din Uniunea Europeană și România. „Pentru transport public modern, pentru spații publice amenajate, pentru trotuare sigure și confortabile, pentru renovare și dezvoltare urbană durabilă. Pe asta a fost bazat programul echipei mele în această campanie electorală și eu voi lucra în CMC pentru implementarea acestui program”, a spus acesta.

Și democratul Vladimir Cebotari a mers la urne și speră că „a votat corect”.

„Sper că persoana cui dau aceasta şansă nu va dezamăgi aşteptarile. Noi, cei care vom fi în Consiliul municipal din partea PD, vom acorda tot suportul necesar şi vom susţine toate proiectele care sunt. Vom susține acele proiecte care sunt pentru oameni, indiferent din ce parte vor veni”, a afirmat Cebotari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md