Image-Description
2 morți și 11 răniți în accidente rutiere care s-au produs într-o singură noapte în R.Moldova (FOTO)
Social 2 noiembrie 2019, 12:23 | 4629

Un automobil de model BMW, condus de un bărbat de 30 de ani, în stare de ebrietate, a ajuns într-un copac. Accidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 3 de noapte, la ieșire din satul Sarata Nouă, raionul Fălești. Este cel de-al optulea accident care s-a produs nopatea trectă în Republica Moldova, când au murit doi oameni, iar alți 11 au fost răniți.

La Sarata Nouă, din cauza vitezei excesive, automobilul a derapat de pe carosabil, astfel inversându-se, după care s-a lovit într-un copac. În urma impactului, un pasager al automobilului a decedat pe loc, iar șoferul și o altă pasageră de 23 de ani s-au ales cu diferite traumatisme.

accident la Sărata Nouă

Un alt un bărbat de aproximativ 45 de ani a murit după ce a fost lovit aseară de o mașină la Măgdăcești. Victima a fost lovită pe trecerea de pietoni de o Kia, condusă de un bărbat de 38 de ani.

Încă un accident s-a produs în jurul orei 2 noaptea, pe traseul Ungheni- Chişinău, în apropierea satului Pîrliţa. Un automobil de model ”VW Sharan” , condus de un tânăr de 24 de ani, a lovit din spate o căruță. În urma impactului, căruțașul a fost transportat la spitalul din Ungheni cu diferite traumatisme, în comă cerebrală.

Un accident rutier a avut loc noaptea trecută și în capitală, pe bulevardul Dacia. O șoferiță de 19 ani, aflându-se la volanul unui automobil de model „Ford” nu s-a isprăvit cu ghidajul volanului, astfel s-a inversat. Șoferița s-a ales cu leziuni ușoare.

Poliția atenţionează că viteza, neatenția și consumul de alcool înainte de a urca la volan rămân a fi principalele cauze a accidentelor de pe traseele din țară.

Opinia ta contează. Comentează!