/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Controale inopinate la firmele de taxi: Nereguli tehnice și șoferi în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică

02 noiembrie 2019, ora 17:40

Direcția de Poliție a municipiului Chișinău și Agenția Națională a Transporturilor au desfășurat controale inopinate la mai multe firme de taxi. Acestea au fost făcute înainte de ieșirea mașinilor pe rută, de asemenea, au avut loc și razii în trafic. Neregulile au curs cu nemiluita.

Controalele au fost făcute în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie. Printre încălcările înregistrate sunt: nereguli tehnice, dispozitive neautorizate, cauciucuri uzate, faruri nefuncționale și cel mai grav, șoferi în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică.

Concomitent, au fost documentate peste 20 de contravenții privind diverse încălcări și abateri ale legii cu ridicarea plăcuților de înmatriculare și înmânate prescripții persoanelor cu funcții de răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram