O fetiță de șapte ani din Chicago a fost împușcată în piept, în timp ce colinda de Halloween

O fetiţă în vârstă de 7 ani costumată în bondar a fost împuşcată în piept, joi seara, în Chicago, în timp ce colinda de Halloween împreună cu tatăl său scrie Chicago Tribune.

Foto: John J. Kim/Chicago Tribune/AP

Un glonț rătăcit a lovit-o pe fetiță în piept, a declarat poliția din Chicago într-un comunicat. O femeie care lucra într-un magazin din apropiere i-a adăpostit rapid fetiță și pe tatăl ei în interior, în timp ce cineva a solicitat o ambulanță.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:30, în timp ce fetiţa se afla la colindat împreună cu alţi copii, pe o stradă din cartierul Little Village din Chicago. În același timp, trei bărbați urmăreau un tânăr de 31 de ani pe o stradă din cartier, la un moment dat, unul dintre ei a scos o armă și a tras câteva focuri. Un glonț a rănit grav fetița de șapte ani, iar altul a lovit mâna stângă a tânărului de 31 de ani. El a fost dus în stare stabilă la un alt spital, a precizat serviciul de pompieri.

„Am auzit împuşcăturile ... patru împuşcături şi am ieşit afară”, a declarat Lali Lara, care lucrează într-un magazin de telefoane mobile. „Tatăl fetei urla: „Fetiţa mea a fost împuşcată!””, a declarat ea.

Potrivit poliției, copila nu avea nicio legătură cu grupul respectiv. „Acest lucru este inacceptabil”, a declarat șeful poliției din Chicago, pentru Associated Press. „O fetiță de 7 ani care colinda împreună cu familia ei a fost împușcată, doar pentru că un grup de tipi au avut chef să tragă într-un alt bărbat.”

Violența cu armele este o problemă gravă în Chicago, unde două mame care protestau împotriva valului de violență în au fost împușcate și ucise în această vară.


Pub