(foto/video) Formula 1 din 2021: Cum arată noul monopost şi ce reguli de joc noi se vor impune

Organizatorii campionatului mondial de Formula 1 au făcut anunţul de mai mult timp aşteptat, chiar înainte de Marele Premiu al SUA care se va desfăşura în acest weekend.

Vorbim despre noul design al monopostului F1 şi set de reguli, programat să intre în vigoare din sezonul anului 2021, cele care trebuiau dezvăluite încă la sfârşitul lunii iunie.

Foto: formula1.com

Însă conducerea campionatului și echipele au avut nevoie de timp suplimentar pentru a ajunge la un acord cu privire la o serie de întrebări și iată că în ziua termenului limită, ieri, mult așteptatul anunț în cele din urmă a fost făcut. Să le analizăm pe scurt pe toate.

Un lucru, început de fostul președinte FIA Max Mosley și fostul proprietar F1 Bernie Ecclestone la sfârșitul ultimului deceniu, a fost dus într-un final până la capăt. Noii promotori ai campionatului mondial de la Liberty Media și actualul șef al FIA, Jean Todt, totuși au trecut prin constrângeri bugetare, față de care echipele de frunte erau atât de disperate. Articolul complet cu toate detaliile, pe AutoBlog.MD


Pub