(video) Oportunitate unică! Un Jaguar C-X75, oferit în premieră în vânzare publică după o apariţie într-un film cu James Bond

De peste 50 de ani, franciza de filme cu James Bond a servit ca o platformă de neegalat pentru unii dintre cei mai importanți producători de automobile din lume pentru a-şi prezenta cele mai tari produse pe care le-au făcut vreodată.

În timp ce în majoritatea agentul secret a condus maşini marca Aston Martin, inamicii săi se aflau la volanul altor vehicule nu mai puţin neobişnuite.

Foto: rmsothebys.com

De exemplu, un AMC Matador s-a putut vedea în „The Man with the Golden Gun”, un Chevy Corvorado în „Live and Let Die” sau un Jaguar XKR în pelicula „Die Another Day”, aceasta fiind dovada că în filmele cu Bond s-a prezentat o gamă incredibilă de gadget-uri pe roţi.

Dar în filmul din anul 2015 a apărut un automobil de neuitat, de fapt două unice, însă doar despre unul vorbim în acest articol. În „Spectre”, actorul Daniel Craig, în rolul agentului 007, a trebuit să facă faţă unei organizații teroriste care s-a dovedit a fi dușmanul său cel mai proeminent. Personajul-asasin din film, Mr Hinx (jucat de ex-wrestler-ul Dave Bautista), este trimis pentru a se clarifica cu Bond şi totul s-a încercat a face pe străzile pavate ale Romei. În timp ce Bond a condus un Aston Martin DB10 special conceput pentru acest film, Hinx a pilotat un supercar exotic sub numele de Jaguar C-X75. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub