19:56:16 16.04.2024
Stiri

VIDEO // Dezbateri cu SCÂNTEI. Ceban l-a întreabă pe Năstase de ce închide ochii la contrabandă. Acesta a adus dovezi despre contrabanda cu țigări, prezentând informații a Poliției de Frontieră din România

Partide/Comunicate 01.11.2019 13:59 Vizualizări1051 Autor: Ziarul National
VIDEO // Dezbateri cu SCÂNTEI. Ceban l-a întreabă pe Năstase de ce închide ochii la contrabandă. Acesta a adus dovezi despre contrabanda cu țigări, prezentând informații a Poliției de Frontieră din România


Candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, susține că contracandidatul său, ministrul degrevat al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, închide ochii la cazurile de contrabandă. În acest sens, Ceban a prezentat informații, în cadrul dezbaterilor de la Pro TV, despre mai multe cazuri de contrabandă cu țigări, care au fost făcute publice de Poliția de Frontieră a României, nu și de subalternii lui Năstase de la MAI.

Potrivit informațiilor prezentate de Ceban, care au fost făcute publice pe site-ul Poliției de Frontieră Române, 10 mii de pachete cu țigări de contrabandă au fost descoperite la data de 27 octombrie. Alte 11. 990 de pachete cu țigări au fost descoperite și confiscate de polițiștii de frontieră botoşăneni ieri, 31 octombrie. Marfa în valoare totală de 141.100 de RON, burdușită într-un autoturism, urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România, a spus Ceban. Un alt caz s-a produs în data de 3 octombrie, atunci când polițiștii români au descoperit 5.840 de pachete cu țigări.

Ceban a mai enumerat și alte cazuri și l-a întrebat pe oponentul său câți polițiști implicați în contrabanda cu țigări au fost demiși în perioada în care ocupă fotoliul de ministrul.

„Sunt informații de la Poliția de Frontieră Iași, care nu au apărut în pe site-urile MAI-ului. Nimeni nu a fost demis. Dați măcar un nume. Cine a fost dat afară pentru contrabandă? Dacă îmi dați măcar un nume pe cine ați demis din cei care au fost învinuiți de contrabandă, discutăm mai departe”, a spus Ceban.

Ministrul degrevat de Interne a ezitat să răspundă, dar Ceban a insistat. „Un nume, vă rog, pe cine ați demis? Răspundeți la întrebare concret. De patru luni de zile sunteți ministru, dați un nume. Pe cine ați demis din cei implicați în contrabandă?”, a insistat Ceban.

„Domnule, sunteți hilar”, a reacționat Năstase.

„Hilar ești dumneata, pentru că contrabanda continuă, criminalitatea crește, accidente avem în continuare, sunt bătuți oamenii în parcuri, iar dumneata deliberezi aici de pe foiță”, a replicat Ceban.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md