03:50:28 19.04.2024
Stiri

Un deputat dezvăluie de ce Chirtoacă l-ar sprijini ACUM pe Năstase: „Nu vreau să mă gândesc că vă ȘANTAJAȚI unul pe altul”

Partide/Comunicate 01.11.2019 15:35 Vizualizări1120 Autor: Ziarul National
Un deputat dezvăluie de ce Chirtoacă l-ar sprijini ACUM pe Năstase: „Nu vreau să mă gândesc că vă ȘANTAJAȚI unul pe altul”


Socialistul Grigore Novac îl acuză de ipocrizie pe fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, care a anunțat că îl sprijină pe Andrei Năstase la șefia capitalei, deși anterior afirma că acesta ar fi un corupt.

„Doar 10 zile în urmă dl Chirtoacă îl acuza pe dl Năstase că a furat 7 milioane de euro. Afirma cu fermitate că Năstase nu merită să fie la cârma Primăriei. Și, atenție, dl Năstase nu l-a atacat pe dl Chirtoacă în instanță. Înseamnă că știe că va pierde? Acum dl Chirtoacă susține că omul corupt Năstase, care a furat milioane de euro, merită să fie la primărie. Dle Chirtoacă, ce veți face cu dovezile că dl Năstase e hoț și e corupt? Sper că nu vreți să credem că Năstase cumva v-a convins să uitați că e hoț”, scrie deputatul pe blogul său.

De asemenea, acesta amintește că și Năstase nu l-a menajat deloc pe Chirtoacă, acuzându-l că este cel care a dat naștere mafiei imobiliare din Chișinău.

„Năstase, acum două săptămâni, îl acuza public pe Chirtoacă că a dat naștere mafiei imobiliare. Ce încrengătură de acuzații. Dle Năstase, ești ministru de Interne. Nu te supără că te susține conducătorul mafiei imobiliare din primărie? De ce nu ieși public și nu anunți că-l vei pune la dubală pe dl Chirtoacă? Așa ar trebui să facă un ministru de Interne, după ce anunță că cunoaște despre o crimă. Și nu vreau să mă gândesc că vă șantajați unul pe altul”, a adăugat acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md