18:55:04 20.04.2024
Stiri

Țîcu și PUN sprijină candidatul Blocului „ACUM” la funcția de primar al Chișinăului, dar îi AMINTEȘTE de promisiunea că nu va face coaliție cu socialiștii în CMC

Partide/Comunicate 01.11.2019 16:00 Vizualizări1122 Autor: Ziarul National
Țîcu și PUN sprijină candidatul Blocului „ACUM” la funcția de primar al Chișinăului, dar îi AMINTEȘTE de promisiunea că nu va face coaliție cu socialiștii în CMC


Deputatul Octavian Țîcu și Partidul Unității Naționale vor sprijini candidatul Blocului „ACUM” la funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase, dar i-a amintit acestuia că a promis aseară, în cadrul unor dezbateri televizate, să nu facă coaliție cu socialiștii în Consiliul Municipal Chișinău.

„După primul tur de scrutin, am declarat că îl voi susține pe Andrei Năstase, dacă va face o declarație fermă că nu va face alianță cu PSRM și va opta pentru o majoritate proeropeană îndreptată spre interesele locuitorilor orașului. Am luat act de declarația de aseară a lui Andrei Năstase că nu va face o alianță politică cu PSRM și va susține ideea unei majorități îndreptate spre interesele chișinăuenilor.

Din acest moment, Andrei Năstase s-a angajat în fața cetățenilor și alegătorilor cu acest legământ. Prin urmare, îmi declar susținerea personală și a Partidului Unității Naționale pentru Andrei Năstase și îndemn locuitorii Chișinăului, cele 5% de caracter și demnitate, să voteze duminică pentru candidatura blocului „ACUM” la Primăria orașului Chișinău”, a declarat astăzi Țîcu, în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit lui, este vorba despre „un ultim compromis în alegerea răului celui mai mic” pe care îl cere, pentru că de azi înainte va „reprezenta plenar interesele politice alături de PUN în toate scrutinele care vor urma”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md