/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon, supărat pe Sandu, după ieșirea acesteia alături de liderul PL: Când vor apărea întrebări, o să-i trimitem la Ghimpu și Chirtoacă

01 noiembrie 2019, ora 19:56

Președintele Igor Dodon s-a supărat pe prim-ministra Maia Sandu, după ce aceasta s-a filmat azi alături de Dorin Chirtoacă, președintele Partidului Liberal, alături de care i-a îndemnat pe chișinăuieni să-l voteze pe Andrei Năstase la alegerile de duminică. Deși acum câteva zile șeful statului spunea că este în relații bune cu premierul, astăzi, se pare că Dodon și-a schimbat opinia. 

„Sandu, care se consideră atât de corectă, iese alături de Chirtoacă, care iată în ce stare a adus orașul? Dacă Maia Sandu se poate uni cu acest corupt pentru a salva orașul, atunci poate să se unească și cu Plahotniuc pentru a salva țara. Atunci când se vor adresa la noi pentru a rezolva anumite chestiuni, noi o să-i trimitem la partenerii lor Ghimpu și Chirtoacă”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Piatnitsa” cu Anatolie Golea.

Premierul Maia Sandu și liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, au publicat azi o înregistrare video comună în care îi îndeamnă pe locuitorii din Chișinău să iasă duminica aceasta la vot și să îl aleagă pe Andrei Năstase. În înregistrarea video, cei doi le sugerează alegătorilor să își dea votul pentru un candidat proeuropean și să nu le ofere socialiștilor posibilitatea să câștige șefia capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram