/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Stamate: Punctajul oferit candidaților la funcția de procuror general va fi făcut public în scurt timp

31 octombrie 2019, ora 23:04

Ministerul Justiției va face public punctajul oferit candidaților la funcția de procuror general de către membrii comisiei de evaluare, spune ministra Justiției, Olesea Stamate. Declarația a fost făcută la emisiunea „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

Ministra susține că, la etapa interviului, au fost candidați care s-au prezentat bine, însă nu au fost promovați mai departe pentru că au fost bănuieli legate de integritatea lor.

„Aici nu au câștigat doar cei care au luat punctaje maxime. Au fost mai multe criterii de evaluare, iar pe final decizia comisiei a fost luată prin vot, am vrut să fie exclusă discrepanța foarte mare dintre punctajul oferit de diferiți membri ai comisiei, așa cum a fost la alte concursuri recent organizate”, a spus ministra Justiției.

Potrivit lui Stamate, candidații care au acumulat cele mai multe puncte, au fost supuși votului în cadrul comisiei, iar cei patru câștigători ai etapei de preselecție au acumulat minim câte patru din șase voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram