Trimite e-mail | Printeaza
Economie
31.10.2019

Igor Dodon a convocat o ședință de lucru privind problemele cu care se confruntă agenții economici transnistreni

Igor Dodon a convocat o ședință de lucru privind problemele cu care se confruntă agenții economici transnistreni

În contextul discuțiilor pe care Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, le-a avut recent cu liderul administrației de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, șeful statului a convocat o ședință de lucru la care au participat consilierii prezidențiali Ion Chicu și Elena Gorelova, secretarul general adjunct al Aparatului Preşedintelui RM, Nicolae Posturusu, viceprim-ministrul, Vasilii Șova și viceguvernatorul Băncii Naționale, Ion Sturzu.

În cadrul ședinței, părțile au examinat problemele semnalate, inclusiv cele legate de deservirea conturilor agenților economici transnistreni în băncile comerciale din Republica Moldova.

Totodată, interlocutorii au discutat soluțiile posibile care ar înlătura îngrijorarea conducătorilor întreprinderilor din regiunea transnistreană pe subiectul dezvoltării relațiilor lor cu băncile comerciale din Republica Moldova. În acest sens, Igor Dodon a subliniat că toate problemele trebuie soluționate în strictă conformitate cu legislația în vigoare care reglementează activitatea băncilor comerciale din Moldova, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus