(stop cadru) Marina Tauber: „Sub conducerea lui Plahotniuc au fost făcute mai multe lucruri bune în țara noastră”

Deputata fracțiunii Șor din Parlament, Marina Tauber, are doar cuvinte de laudă pentru fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc. În opinia acesteia, pe timpul fostului guvern „au fost făcute mai multe lucruri bune în țara noastră”.

Foto: UNIMEDIA

„Suntem într-o astfel de situație, în care Partidul Politic Șor, liderul nostru Ilan Șor, că trebuie să luptăm pentru adevăr și pentru dreptate. Eu, personal, nu pot să spun nimic rău despre domnul Plahotniuc. Îl cunosc doar un pic, deoarece când dețineam funcția de președinte al Federației, cunoșteam mai mulți politicieni. Cred că sub conducerea lui au fost făcute mai multe lucruri bune în țara noastră. Totuși, când un businessman vine în politică, el vine să creeze ceva. Probabil, din cauza autorităților de atunci și a guvernării de atunci, Ilan Șor a fost arestat și reținut, deși el a oferit mai multe informații”, a declarat deputata Marina Tauber în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

UNIMEDIA amintește că Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară la data de 16 septembrie. Deputat a fost reținută de ofițerii CNA în aceeași zi.

Ulerior, Tauber a primit mandat de arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile, decizie contestată la Curtea de Apel Chișinău.

Iar la data de 16 octombrie, deputata Partidului Șor, Marina Tauber, care este cercetată în dosarele furtului miliardului, a fost plasată sub control judiciar.


Pub