Proba interviu a candidaților la șefia Serviciului Vamal, cu ușile deschise, dar fără dreptul la înregistrări foto/audio/video

Cei doi candidați admiși la proba finală a concursului pentru funcția de director al Serviciului Vamal sunt evaluați astăzi, de comisia specială, în cadrul probei interviu. Chiar dacă ședința este una publică, în timpul acesteia nu este permisă înregistrarea foto, video sau audio.

Foto: trm.md

Anunțul despre proba interviu pentru cei doi candidați la șefia Serviciului Vamal a fost postat pe site-ul Ministerului Finanțelor. Astfel, deși Natalia Calenic și Iurie Gorea vor fi intervievați de membrii comisiei de concurs în mod public, instituția anunță că se interzice efectuarea înregistrarărilor foto, video sau audio a ședinței.

Proba interviu pentru candidații la șefia Serviciului Vamal / Sursa:mf.gov.md

UNIMEDIA amintește că Natalia Calenic și Iurie Gorea au fost admiși la proba finală a concursului pentru funcția de director al Serviciului Vamal. Decizia a fost adoptată de către Comisia de concurs după finalizarea etapei de examinare a dosarelor, care a avut loc astăzi, în ședință publică.

Din componența comisiei de concurs fac parte Natalia Gavrilița, ministra Finanțelor, Igor Talmazan, reprezentantul Cancelariei de Stat, Andrei Balan, șeful Direcției contencios și controlul legalității al Ministerului Finanțelor, Sergiu Gaibu, reprezentant al societății civile, Tatiana Lariușin, reprezentantă a mediului de afaceri, Elena Levința-Perciun, expertă în resurse umane și Tatiana Buianina, expertă în psihologie. În calitate de observator la lucrările comisiei participă jurnalistul de investigație, Ion Preașca. Membrii comisiei nu sunt remunerați pentru această activitate.


Pub